zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Nov-2007 01:09 Email | Share | Bookmark
Comot & Comit

 
Baru balik keje...mata xngantuk lagi..nie nak cerita ttg 2 ekor anak kucing yatim piatu....Cian tul lerr kat Comot & Comit nieee...Minggu lepas balik kg..tgk2 aderr 5ekor anak kucing yg kematian ibu mereka..setelah seminggu dilahirkan...jadi tangkap lerr 2 ekor nie utk dipelihara oleh kami berdua..mmg susah gak bela baby kucing ini kalau ibunyerr aderr leh gak jilat2 time anak nyerr comot abis tuu dah ibu mati xkan kami plak nak jilat2 mereka kot




Niee lerr bilik tido Comot & Comit..Cantek x????Mata yg merah tu kena flash camera..



Nie COMOT



Nie COMIT



Minum Time..Nyott....Nyott...Nyot...



Setelah dimandi dan disyampukan..OK sweet Dream

Quote:
carteana- oooooo org kulim gak lerrr nieee....kulim kat nerr haaa???? salam perkenalan dr zai

daing daingma-thanks kena selalu lawat fp saya ...

mohd nasir nas_putera- comel kaaa dah tua lerrr comel aper lagi haaa

ijulabi -Terima kasih....Moga kita sama2 mendapat kebekatan-Nya..AMIN

jesslyza- ok lepas nie awak plak buat koleksi kucing byk2 kayy..boleh saya menatap nyerr gak...

uda.acit1182- xyah malu2 tp yerr lerrr kalau lihat foto tu mmg nampak cam dia cacat kan...

fiza awatif5053- Thanks..ok akan saya jaga sebaiknyerrr kayyy...

jue tac531- pernah tgk kat nerr haaa???dlm mimpi kott ok nanti bila besar saya masukan foto 2ekor tu kat cini eakk..salam perkenalan buat akak gakk....

mohd nasir nas_putera-sorry nasir busy sgt2 sejak 2menjak niee

makuda-haiii. akak manerr ader comel nyerr dah tua pun....ok nanti saya ke fp akak lagi aekkk..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net