zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Dec-2007 06:48 Email | Share | Bookmark
Ronda- Ronda @ Lata Junjung & Lata Sedim,Kulim.

 
 
 
 
sebenarnyerr pokok nie kat luar warna biru....
 
 
 
 
 
 
 
Mmg hari nie boring lerr sesangat sbb abg dah start keje dah selepas 2minggu cuti kawen.Zai lambat lagi mungkin 30 Dec nanti baru masuk keje..Nak citer kemarin oleh kerna boring sesgt kami cadang nak mandi manda kat lata berdekatan..Kol 12tghri kami pun kluar..bawa bekal semua..mula2 pergi ke Lata Junjung..Ushar2 tempat ramai sgt lerr...lagipun air xberapa elok..semlm hujan..jadi kami ambil keputusan utk ke Lata sedim dekat dgn kampung zai lerrr...leh balik jumpa ibu kejab..masuk jerr kawasan Lata tu alamak jalan punya lerr teruk sbb mereka upgrade jalan bg jd besar kit.sampai2 jerr kat kws mandi manda tuu...parking pun semakin kecil sbb parking gak dlm pembinaan.tp org jgn cakap lerr ramai bebenor cakap org Perak.. Tentera Darat buat family day Daaaaaa...elok landing jerr nak mkn hujan pun mula turun..nak buat camner Allah Maha Kuasa..last2 balik lerr sinngah kat umah ibu kejap pau kangkung& selom pastu balik Lunas ........ xperr nanti pergi mandi lain plak...sambi2l tuu..hayat lagu elyana niee..best sgt kami berdua suka bangat.... .

Elyana - Kalis Rindu

Desiran daun dihembus angin
Tin kosong dan tong golek ke kaki
Membelah sunyiku

Menonton bayang wajahmu di minda
Kala ku sendirian terpisah jauh
Beerti tanpamu

(Bridge)
Babak penantian
Satu ujian
Sekuat mana cinta

(Korus)
Ku tak mungkin
Kalis rindu
Kalis pilu
Bila kau tiada bersamaku
Pendam rindu
Pendam pilu
Hingga kau menjelma ah au…

Berdiri ditingkap merenung ke luar
Lihat kekasih ku yang basah berjalan dalam hujan
Beserta senyuman
Lama ku nantikan

(Ulang bridge & korus)

Sekian detikan waktu berlalu
Di alam berkasih
Menjadi rakaman yang berharga
Tak terharga yang berharga


Nie semua foto @ Lata Junjung









Ok Yang nie plak @ Lata Sedim (Hutan Lipur Sungai Sedim)


Pembinaan pembesaran jalan kiat dijalankan... Cian kat Kereta kami...

Dalam perjalanan masuk ke lata kami jumpa nie.....comel sangat....

Dah sampai..nie..Tree Top Walk


P/S-Kepada sesiapa yang ingin menyampaikan comment anda sila nyatakan sekali alamat fotopages.anda utk kemudahan saya singgah ke fotopages anda....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net