zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Dec-2007 10:03 Email | Share | Bookmark
Wann wedding's @ Tmn Selasih,Kulim.

Ini adalah wedding member aku gak..Aku kena dia melalui Uji..Dia keje Polis Kat Bukit Aman.Rajin gak htr email kat aku..apapun meh layan foto wedding dia dan layan lagu apek nie best sgt kalau dgr...

Saiful Apek -Aspalela

Ingat tak lagi janji kita dulu Aspalela
Kau dan aku akan bersama sampai ke akhir jua
Tapi sayang janji itu dirampas orang ketiga
Oh Aspalela jangan buat ku kecewa

Sampai hati kau pergi kepadanya
Makan hatiku bila kau berkata
Patah hati dengan hubungan kita
Hancur hatiku Aspalela

Terpisah kerna terpaksa akur desakan keluarga
Ku sedar bukan kehendakmu tapi apakan daya
Adakah lagi harapan untuk kita bersama
Oh Aspalela apa syarat pun ku terima

Sampai hati kau pergi kepadanya
Makan hatiku bila kau berkata
Patah hati dengan hubungan kita
Hancur hatiku Aspalela

Oh Lela Lela Lela Lela
Oh oh oh oh Lela Lela Lela
Oh oh Lela Lela Lela
Oh oh oh oh Lela Lela Lela

Adakah lagi peluang kita bersama
Oh Aspalela jangan tinggalkan ku sayang
Sampai hati kau pergi kepadanya
Makan hatiku bila kau berkata
Patah hati dengan hubungan kita
Hancur hatiku aspalela

Lela Lela … Lela Lela Lela
Lela Lela … Lela Lela Lela
Lela Lela … Lela Lela Lela
Lela Lela … Lela Lela Lela

Lela Lela Aspalela



Nama dia Wann Norhayati Binti Pak Wan Chek


Bagai Pinang DiBelah Dua ..




Alamak merah lerr pipi aku tu panas sgt...



Singgahsana raja sehari...



Kek Pengantin Baru...


Ini plak Abg siWann ti mereka kenduri 2sekali...


Cederahati buat member2..


Sila2.... tambah2....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net