Want your
own Fotopage?








 
zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Dec-2007 03:00 Email | Share | Bookmark
Cara2 Pemakaian Tudung..& Mkn @ Super N8,Lunas.

Oleh sebab ramai gak dok tanya cara nak pakai tudung yg mcm aku selalu pakai tu.tp kat butik pengantin selalu mereka pakai kat pengantin cam nie lerrr...Ok kat cini aku tunjuk step2 nyerr tp sorry foto gelap kit..lepas penat pakai tudung tu kami mkn Trio Lamb Chop kat Super N8 Lunas..dekat jerr dgn umah aku..Sambil Tunjuk cara pakai tudung meh layannn lagu nie...

Othman Hamzah-Gadis Melayu

Siapa bilang gadis melayu tak menawan
Tak menarik hati, tiada memikat
Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

Aduhai... lemah lembut gayanya
Serta manis senyumnya
Hitam pekat rambutnya
Ayuh ambil si dia

Di antara gadis gadis seluruh dunia
Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Di antara gadis gadis seluruh dunia
Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
Budi bahasanya, pandangan matanya
Sentuhan jiwanya membuatku terlena


Step1# Pakai tudung tu..bagi sebelah lebih kit...dan Pin kan..kat dagu..

Step2# Hujung tudung yg pendek tuu masukan kedalam baju ..atau pin kat tgh dada tu..

step3# Hujung tudung yg panjang tu..pegang dia dan tarik yg tudung belakang semua kehadapan..

Pastikan jadi cam nie...

Step4 #Perkemaskan...lihat lebihan tudung tadi..kat tepi tuu..

Step5# Tarik dan pinkan kesebelah lagi kay..

Ok siap kalau nak bagi kemas lagi pin bahu sebelah lagi.tu....

Dah siap jom ikut kami pi mkn...

Minuman Fesh Oren & Air Limau Asam..


Trio Lamb Chop

Aku dah makin bulat sekrg...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net