zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Dec-2007 16:17 Email | Share | Bookmark
Izan's CAri Menantu Tv9 Wedding @ Perak.

Hari nie 30 Dec 2007 Aku dah masuk keje balik..dah sepurnama aku tinggalkan computer dan mesin 5DX aku tuu..rindu lerr kat member Intel..ari nie borak byk pada buat keje... Semlm Cari Menantu Musim ke-2 dah start dah..aku layan lerr gak...tgh mencari2 calon ha.. kws utara...Ok nie plak wedding Izan yg dapat tempat ke2 tu..Dia ader email foto dia wedding's kat aku aritu..Majlis nie kat umah dia kat Perak.Meh layan pic yg dia sent nie....dan layan lagu kesukaan aku time remaja dulo2...

Nadia - Salam Untuk Kekasih

Di sebalik kalbu
Yang semakin layu
Terbenam rasa rindu
Terkunci suara hati
Tiada siapa tahu

Dimanakah kasih
Tak seperti dulu
Kata kau sayangkan ku
Benarkah itu

Walau kehadiranku hanyalah sementara
Bukan salahmu sayang kira kau jatuh cinta
Akan ku pergi jauh takkan kembali
Salam maaf permisi
Ku undur diri

Kini ku bersara
Dengan langkah baru
Menyisi luka ini
Kekasih... sekeras aku
Terhiris kerna kamu

Ku tinggalkan cinta
Kisah yang berlalu
Kisah kenangan kita
Hanya kau tahu

Walau kehadiranmu bagaikan menghiasi
Bukan caraku sayang harap engkau mengerti
Pemergianku ini tak ku relai
Salam maaf permisi
Ku undur diri



Tgk pengapit mereka cam klon mereka kan????








Adawiyah pun datang gak...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net