zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jan-2008 12:42 Email | Share | Bookmark
Jalan-Jalan pekerna Laksa Shacks

Amboii...lerr penat tul lerr balik Genting arituu terus masuk keje mlm selama 4 malam..hari nie baru cuti..dan masuk keje plak pagi Ahad nanti..Tension tul keyboard aku plak buat hal...sebelum tu..guna laptop lama mu hubby..kecil ja..nak jeling mata aku .Ok sekrg dah dapat keyboard baru leh lerr aku sambung update fp aku nie yg dah lama bersawang sejak pic Genting..Dan very2 sorry utk member2 fp yg dok ym zai...mmg tak leh nak layan korang sbb my keyboard..lepas nie akan dilayan kay...Kami nie kalau beb mkn mmg teruja kalau leh semua nak try...tapi kali nie kami mkn laksa kat Laksa Shacks..order cendol sekali...emmm..nyam..nyam....meh layan pic dan lagu nie..sekali..
ttg lagu unie...aku minat masa Zahid menyanyi time Konsent Af mmg lawak giler...pastu tgk filem Man Laksa plak...siap M. Daud Kilau terbang2 lagi ha...mmg kelakar giler filem tu.... meh layan lagu nie sambil tgk kami mkn laksa dan tontonlah Man Laksa..........



M. Daud Kilau - Cik Mek Molek

Kalau dah mata bertentang mata
hati di dalam bagai nak gila

Pertama kali ku melihat wajah si dia
Pertemuan bermula di taman si kebun bunga
Situlah......
Mulanya berjumpa bertentangan mata

Mulai dari itu hatiku tertanya-tanya
Siapakah gerangan si cantik jelita
Kelipan matanya hinggakan aku terpesona

Pabila namanya di tanya dia masam
Namun begitu jelingannya aku faham
Senyumlah, senyumlah ahai Cik Mek Molek x3

Hai puas juga aku bertanyakan namanya
Namun begitu dia tetap endah tak endah
Ku diam campur geram dia senyum lantas tangan ku dipegang



Nie ler tempat dia...kami lepak kat luar jerr..pic nie kat dlm...




Ok nie Cendol kat citu.....




Favorites kami Asam Laksa...




Sempat g snap lampu2 kat citu...


Buat perr tuuu?????


OOoooooo...tgh men order burger 1901 tapau....










Nyam..nyamm.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net