zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jan-2008 13:49 Email | Share | Bookmark
Projek Pasir Sungai Ayah...

Baru2 nie aku ader balik kampung aku sat...saja boring kat umah hubby keje...lepas hantar hubby keje aku drive balik corang2 malas nak bawa keta kancil aku tuu..terpaksa lerr..htr hubby dulu..pinjam keta dia lerr laju kit..he..he..maklum lerr keta kancil aku tu dah nak uzur dah 8tahun dok guna dia..sesekali kasi dia rehat...time petang sempat gi aku,mak,ayah dan 2org anak saudara aku tu..pi melawat tapak pasir sungai ayah aku...mmg luas lerr kws dia..dulu hutan jerr ..sekrg idea ayah nak jual pasir menjadi plak setelah mdapat kelulusan JAS...Bukan Haram tau ader lesen tuu..kalau diizinkan leh lerr ayah dan mak ingin menunaikan haji sekali lagi...meh layannn..........Lagu nie utk ayah dan mak tersayang..muahhhh..........





    Sudirman-Ayah Dan Ibu

    Ayah dan ibu
    Itulah permulaan kami
    Dapatlah melihat bulan dan
    Matahari
    Ahai...

    Yang dikurniakan dari Ilahi
    Ahai...
    Ayah dan ibu lah
    Mesti dihormati

    Ayah dan ibu
    Wali dan juga keramat
    Pada mereka kita beri hormat
    Ahai...
    Bagilah tunjuk ajar dan
    Nasihat
    Supaya hidup
    Supaya hidup kita akan selamat





Nie lerr tempat dia...kebun durian ader gak dekat2 citu..


Sibuk nampak????


Iniler pasir yg buat rumah tu....mmg mendapat permintaan tinggi sekrg..


Seronak tgk anak saudara dapat bermain pasir..


Mak Dan Ayah..mmg keinginan ke Tanah Suci buat kali ke-2..menbuak-buak..


Alia tgk aperr tuu???


Pasir..oooooo Pasir....


Atuk bersama cucu2nyerr......


Balik umah mak ..sempat lagi aku snap pi mak dan ayah aku waktu muda2 dulu..kat dinding ruang tengah nie..tapi sekrg mereka dah tak mahu bergambar dah..udah veteran kata mereka...kahh..kahh...



Aku Sayang Ayah & Mak~
Zai Kulim



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net