zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Feb-2008 08:44 Email | Share | Bookmark
Shopping @ Tesco,Penang.


Ramai sungguh pelik apasal aku letak entry ayam kat bawah nie..sbb nyerr aku kejeeeeee...lerr tak sempat nak update pic aku jalan2....maner sempat ha...kluar keje kol7pg,kol9 baru nak start ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz........Bgn plak kol1,sembahyang,kemas umah kit,dan masak sbb kalau aku keje mlm cik abg mkn kat umah,kalau keje pagi tu,balik keje terus ja mkn kat luar....Ok lah baru2 nie kami pi shopping kat TESCO,PeNang..ALLah mak ..org cam semut ja..nak parking pun setengah jam baru leh...meh lah layan kami shopping.. tgk apa yg kami borong...Dan
GONG XI FA CAI!!!! KUNG HEI FATT CHOY!!!






























Ok lah....banyak lagi tu...nanti tak larat plak korang nak tgk..


Thanks singgah fp
Zai Kulim..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net