zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-Feb-2008 11:16 Email | Share | Bookmark
Kenduri@Taiping,Perak.



Eeeemmmm....aku dah sembuh dah dari demam tempohari...pergh...teruk sgt rasanyer...sampai nak bangun pun tak larat ha..minta2 ler..jangan demam dah....2hari gak aku kena mc..nasib baik keje aku off banyak hari...tak der ler kena ambil mc byk hari.sangat....cubaan tul...dgn cuaca sekrg...eemmm maklum ler nak kemarau nie...tgk air ais jerr....mmg terliur abis tp apakan daya batuk ha.... Ok lah hari nie aku dah start keje pagi...layan ler pic aku yg dah lama nie...dlm seminggu lebih gak ler pic nie..time aku ke Taiping..kenduri cucu sepupu ayah aku...kami berempat jer yg pergi..hubby,aku,mak dan ayah..meh layan...kepada pengantin baru....sehingga berkekalan hingga akhir hayat...zassssssss.....


    Waheeda & Ezan - Kompang Dipalu
    Kompang dipalu pengantin baru
    Duduk bersanding tersipu malu
    Kompang dipalu pengantin malu
    Moga bahagia ke anak cucu

    Kami doakan moga bahagia
    Selamat sejahtera hingga akhir zaman

    P:
    Mempelai tersenyum manis
    Air mawar direnjis-renjis
    Bunga manggar indah berseri

    L:
    Oh….. senyum tawa dan gembira
    Sanak saudara semua oh indahnya

    Merahnya inai di jari
    Tanda kasih dah termateri
    Ikatan raja sehari

    P:
    Oh…. Hari yang dinanti-nanti
    Sudahlah menjelma kini kekal dan abadi

    L&P:
    Selamat pengantin baru
    Moga kekal ke anak cucu
    Selamat pengantin baru


























Thanks..Layan pic aku~Zai KuLiM




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net