zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Mar-2008 21:38 Email | Share | Bookmark
YanG TerHanGaT DiPaSaRan....



Mlm nie aku keje gi..jadi..takder per nak aku story kat cini...just nak kongsi magazine2 nie jer..semua pic tu dr koleksi aku sendiri kay...meh korang layan...nie semua yg terhangat dipasaran suatu masa dahulu....kwang..kwang..kwang...


Magazine nie semasa aku lepas jer kenduri hari tu...tgk inai tu.baru kawen..mkn Nandos dg hubby...aku belanja hubby bayar...


    Ala2 model gitu.ader cam Pretty Zinta tak???Choori..choori...chuke..chuke......kahh..kahh



Nie akibat terlampau lama tgk sreen computer..mata pun dah naik juling maaaaa.....kah..kahh

[list]
Kehidupanku seorg isteri...menghabiskan gaji hubby..kalau tidak saper g yg nak habiskan kalau bukan isteri erk???.[list=]


Cam mak nyah jerr...sabor jer lerr..Amacam aku mekap tebal giler nie kes takder keje nak buat corang2 kat umah hubby keje....aku solekan diri ku....mcm tikus jatuh dlm tepung daaaaaaaaaaa..............


Kumilikmu...setiap saat ........


Kahh..kahh pic nie yg tak tahan nie..korang tahu nie..motor saper..my father lerr..motor nie aku jelik2 jer biji mata tgk dunia nie.motor tu dah ader dah..tp buat g kebun jerr.....ader gak org mintak nak beli tp my father tak kasi lerr syg banget...antik tuuu..Tp aku bangga kat motor nie..sbb dia yg hantar aku g sek time aku kecil2 dulu..sewaktu di sek rendah...sek menengah aku dah dapat basikal...sbb umah aku dekat jer dgn sek..


Ha...nie plak pic kat kg yg berjiran dgn kg aku..tak luas sgt sawah dia ..sekangkang kera jer..pernah ker aku lihat kera kangkang besar maner????aku pun pening apasal ler diaorang panggil sekangkang kera...panggil ler sekangkang lalat ka kecil kit..Tp nice sbb leh nampak GUnung Inas dr jauh..tu ler gunung yg ader Lata Bukit HIjau dan Lata Sedim..


Eeemmmm lihat bulu mata ku...........leh pengsan woo..nie time kenduri member...pakai bulu mata palsu dan solek sendiri..


Pic nie diambil setelah baru pulang dr shopping...letih giler.....sayu jer biji mata ku....


Thanks LaYaN MaGaZiNe CiPtaAnKu
Dari Zai KuLiM



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net