zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Mar-2008 05:46 Email | Share | Bookmark
HuBBy DgN HoBi NyeR....

 
 
 
 
 
Ikan Jerung Harimau
 
 
 
 
 
 


Sajer aku share dgn korang hobi hubby aku nie...time dulu2 ler sebelom kawen..selalu jer trip ke laut dlm sekrg aku yg tak kasi.....mancing ler aper g.....mmg dia best sgt mancing nie..sampai 2,3 hari kat atas bot tu.bila abis mancing muka cam India jer...dan ler hitam manis dah kulit tu..kahh..kahh..Tp pic nie dia pergi pancing area Teluk bahang jer tu pasal ikan pun tak gerun sgt..tp kalau sekitar Pulau Langkawi mmg ikan2 dia takut sgt tgk besar2 plak tu......meh ler layan hobi hubby aku nie..Dan satu g..aku nak minta maaf kat kenalan aku yg ym hari nie..sorry erk kat korang tak leh nak ym panjang2 sbb aku nak Zzzzzzzzzzzz sbb semlm keje dan hari nie aku keje mlm g....time cuti leh ler aku ym korang erk....ampun bebanyak dari Zai..dan lagi..aku nak minta maaf lagi sbb tak layan kepada sesiapa yg htr private message kat aku sbb selama nie aku bukan nyer rajin sgt dok cek private msg aku tu..tgk2 semlm aku try buka punyer ler ramai dok private msg kat aku..berpuluh2 org..dan ..bermcm2 soalan...sorry kay lepas nie Zai akan reply kay....maner ler aku tahu...korang suka private msg....


Ramai tul.....


Kecil jer pulau nie.....


Goreng pun sodap..................


Berkilau tul bila kena matahari...


Besar tul..Tapi dilepaskan semula kelaut sbb ikan nie salah satu spesis yg dah nak pupus kat laut tu....geram tgk badan dia...


Tak salah aku ikan nie nama dia Ikan Jerung Harimau kot..entah lerr....sapa tahu erk...tapi kalu tak silap hubby bagitau yg tu lerr....


Ikan yg fresh.....


Ha...nak buat masak per nie ????


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net