zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Mar-2008 12:32 Email | Share | Bookmark
Setem Buatan Zai..

Saper nak beli setem buatan Zai nie...leh buat order sekrg...kahh..kahh..pic yg kat dlm setem nie aku snap sendiri kay..cantek tak korang tolong ler komen kit...


Pic nie aku snap time kat jalan nak naik ferry tu...


Semua pic kebawah nie aku snap time aku kat atas ferry...








KOMTAR..dah lama tak jejak kaki kat citu...tp time kecil2 dulu. situ ler tempat paling best....


Padang Kota...




Banglo lama...


Aku suka snap pic bangunan gak..best sgt tgk..tambah ader plak awan kat belakang bangunan tu...semua pic nie aku snap dr dlm kereta jer...hubby sibuk drive aku sibuk dgn camera aku....
















Lastly setem THE SHIP pun ader gak....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net