zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Mar-2008 12:49 Email | Share | Bookmark
SePeTaNg KaT MenGkuanG DaM,BM


Mmg hari tu kami berdua tak tahu nak kemana jadi kami pi ler kat Mengkuang Dam Kat Bukit Mertajam tu....ramai tul orng joging...terutama nyer warga Cina..org kita nie malas kit nak bersenam
termasuk ler dgn aku nie..yg tau pi mkn jer....pi kat cini pun cuma nak posing2 jerr..tgh posing2 tu...hujan turun lebat tul...mmg sekrg kat cini petang jer mesti hujan punyer.......ok lah lama aku tak letak lirik lagukan nie rajin plak letak meh ler layan pic aku dan sama2 nyanyi lagu nie....


Hujan Dan airmata-Sudirman

Selebat hujan yang turun
Mencurah membasahi bumi
Tidak selebat hujan
Di dalam jiwaku

Sehebat halilintar
Membelah langit yang kelabu
Tidak sepanas petir
Yang membakar hidupku

Bridge:
Ohhh… hujan..
Di antara airmata ku
Menitis laju
Bersama pilu pilu

Korus 1:
Ku cuba menghapuskan
Kenangan waktu silam
Namun bertambah membara
Rindu yang ku sekamkan

Korus 2:
Semakin aku mencuba
Semakin terasa siksa
Inikah yang kau tinggalkan
Untuk diriku ooh..
Kasih

Semakin ku cuba
Semakin terasa siksa
Inikah yang kau tinggalkan
Untuk diriku ooh..
Kasih
sedih plak lagu nie..









Ader gak pasangan pengantin nie dok posing...nie aku zoom dari jauh nie tuyg blur jer pic nie..


Alamak dah hujan ler....lariiii...............


Mamat nie best lepak dlm hujan...


Nie nak masuk acara lari sambil berpayung...


Gelap jer pic sbb hujan dah datang...


Slamber jer walaupun hari hujan..ishk..ishk...


Thanks buat Mama Batrice aitu Zana dari Johor nie....sbb....sbb apa lagi sbb singgah awal2 lagi kat entry terbaru zai dan kasi komen yg pertama so dapat ler entry khas nie.... Eeemmm best kalau singgah kat fp Zana nie..sbb Zana nie pandai gak bab2 mengedit nie...mcm2 aksi Si Batrice tu dia edit...Buat zana bila plak nak buatkan satu utk zai....?????buat lerrr....kasi edit gempak2 kit na....kahh..kahh mcm2 ler Zai nie kan...
ok sesiapa yg nak tgk hasil editing Zana nie jom tgk kat fp dia kat http://batrice07.fotopages.com/ ..layannnnnnnn......


Zana dan 2org tersayang....


Suka tul zai dgn pic nie...


Nie buat Si Zana....bunga putih lagi zai kasi for you...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net