zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Mar-2008 09:51 Email | Share | Bookmark
ManDi-ManDa KaT LaTa BuKiT HiJaU



Sbb dah lama tak mandi lata jadi kitaorang berdua balik kg aku dan pi mandi lata kat LATA BUKIT HIJAU...nak ke LATA SEDIM eemm memandangkan jalan lom siap sepenuhnyer nak masuk ke lata tu...sayang kereta bukan per..kahh..kahhh.nak ke LATA ULU PAIP takut air cikit plak...Nak ke LATA JUNJUNG pun takut ramai org dan nak ke LATA BAYU kat Baling tu jauh sgt pulak....jadi kat LATA BUKIT HIJAU nie destinasi kami mandi kali nie...yg lata lain tu lain kali aku pi na...mmg byk lata kat kws aku nie..cuma masa dan rajin jer nak jelajah ke semua lata2 yg ada kat Kedah nie...jom layan pic aku mandi...tp kami pi nie bukan time hari minggu jadi org tak ramai...hubby aku plak nasib baik company dia shutdown...leh ler jenjalan bersama



Nie pic on the way nak masuk lata nie...tu GUNUNG INAS..



Sampai jer aku nampak pohon buluh nie..byk dan besar tul.....



Mat Tirap nie gelaran org Kedah buat Askar..ramai tul..entah ler mereka buat traning kot..



Surau dan toilet pun ader utk kemudahan bersama...



Dah salin baju kita posing dulu sebelom mandi...


Hubby plak...


Yahoo..lama aku tak mai cini...lata kampung aku nie..



Posing dgn Profesor Serba Tahu Gila-Gila....


Tak sabar nak mandi nie...


Kalau hari minggu tempat nie mmg penuh dgn budak2 remaja buat terjunan...dlm kt cini..kalau aku terjun sah tak timbul dah...aku bukan tau berenang....


Apapun posing yg penting...


Sempat g skodeng org....


Besar2 batu kat cini...


Atas titi..


HUbby plak..


Yang sempat aku snap...






















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net