zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Mar-2008 02:17 Email | Share | Bookmark
LePaK @ SeCreT ReCiPe

 
 
 
 
 
 

Balik keje kami berdua singgah cini kat ner g Secret Recipe ler tempat yg selalu
kami suka lepak sambil sembang dan tgk2 kereta yg lalu layang....tp kali nie kami lepak kat dlm kedai plak..sbb hari hujan...tempat nie baru jer buka tp
dah dekat 10kali kami mai cini...tak makan pun kami takpau cheese kek dia jerr..mmg best
cheese kek dia dan semua cheese kek dia dah kami try...ader yg
rasa best dan ader gak yg tak best...jom layan pic kami lepak tu.






























Nie Marble Cheese Kek yg aku paling best Baked Cheese tp dah abis maaaa




Muka dah kenyang....


Thanks Dari Zai KuLiM


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net