zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 28-Mar-2008 06:56 Email | Share | Bookmark
1 Jam Jem Kat Bridge Penang(Apa aku buat)


Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh geram tul aku mmg silap byk pi Penang hari tu....jem giler hampir 1jam aku buang masa kat atas bridge tu jer.maklum ler proses melebarkan bridge nie sedang giat dijalankan...mungkin kalau korang kat KL tu dah biasa kejadian jem2 nie..tp bagi aku mmg tak biasa sbb aku pi keje pun best jer sbb takder jem...apa lagi aku ambil camera dlm beg aku shoot sunset lerr.....meh layan...


Muka dah boring tp masih senyum...


Nie dah nak masam....


Time nie ..terfikir kalau naik motor kan best...








Korang fikir erk kalau tiba2 nak buang air kecil atau besar ker camner?????










Kat tengah2...


Thanks dari Zai KuLiM


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net