zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Mar-2008 07:18 Email | Share | Bookmark
RonDa CoRanG2 KaT PeKaN KuLiM



Hari yg boring aku..lepas aku bayar duit kereta kat bank aku g ronda sekitar pekan Kulim dan ader pic yg aku sempat shoot maklum ler kereta byk aku nak snap gambar plak..mau ader yg maki aku nanti oleh tu nie jer sempat aku snap buat member fp yg dok tanya Kulim dah ader perubahan apa..aku pun tak tau..camtu jer dr dulu sbb aku tgk hari2 kot..lain ler kalau 10 tahun baru nak tgk...kulim nie...


Parking cini kejap.....
















Bangunan nie baru jer siap bekas tapak Hentian Bas Kulim....sekrg hentian bas Kulm dah pindah kat Market Kulim...


Rasanyer supermarket paling tua kat Kulim nie..dr aku kecil2 lagi super nie dah ader...antik tu...


HASANI-tempat aku ambil khusus kawen tahun lepas...


Dulu NOLA sekrg BIG10...


Nie THE STORE.supermarket .paling tinggi kat Kulim...


Kilang Lama....


Sempat g singgah AVON beli barang


EEkk sapa dlm cermin tu???


Pic nie aku tgh drive nie....aku snap...


Kalau lalau kat cini mmg kws sek jerr..kena hati2 kit..


Ok dah sampai kws tmn aku...


Kali nie yg bertuah ialah Kak Zai Idris Dari Perlis..Ha..kali nie Zai bertemu Zai kan...ok jom kita kenal2 dgn Akak zai kita corang nie....dgn anak comel nyer Si Aqilah.....

Ceria tul siAQilah nie..






Bunga nie utk Kak Zai ...Lain kali singgah g kay...


Thanks Dari Zai KuLiM

ZAI HAPPY SANGAT2 HARI NIE SBB FP ZAI DAH TERSENARAI DLM 99 MOST POPULAR FOTOPAGES.COM....YAHOOOOOOO!!!!!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net