zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Mar-2008 10:06 Email | Share | Bookmark
ShoPPinG GianT@ BaYaN BARu


Stok makanan dan brg2 dapur byk dah abis kat dapur aku tu...jadi kami berdua shopping kat Giant Bayan Baru dekat flat adek aku pompuan Ct ..tp tak sempat nak pi jumpa dia sbb hp aku tinggal kat umah dan aku nie bukan jenis senang hafal no phone org semua harap hp jer kalau tinggal mmg tak leh nak contact sesiapa pun..meh layan pic aku dan hubby aku shopping...


Baru sampai...


Apapun mkn dulu perot dah keroncong nie...


Kami order nie...ader ka dia kasi sudu dan garpu plastik tu...


Jom mkn...


Aku tak pernah mkn cini..tp hubby yg iya nak mkn nasi ayam tu..nasib baik sedap sgt ayam dia pun
lembut jer...patut dia kasi garpu plastik tu..


Nie mmg faberet aku nie,....nyam..nyamm..


Tuuuuu diaaaaaaaa............

PAS MKN JOM SHOPPING


Aku dah ader 3koleksi TEFAL nie...


Selalu hubby aku yg tolak troley tu...tp yg isi paling byk brg pun dia gak..mcm2 dia beli...
aku jadi Pak Turut jer sbb dia yg tukang bayar..
















Merokok merbahayakan kesihatan..tp hubby aku...eemmm..leh cakap jerr ler..
masuk telinga kanan semua kluar balik kot telinga kiri dia..Hampeh..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net