zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Apr-2008 10:02 Email | Share | Bookmark
UnDanGaN DaRi OgY....


Kali nie aku nak share pic aku semasa pi umah Ogy member Intel aku kat Ijok,Perak...Ogy nie aku kenal dia dah hampir7,8tahun dah...baik sgt...dia dah pun bertunang nak tgk pic dia bertunang pi kat cini... http://zbintim.fotopages.com/?entry=1376449 dan dia jugak yang jadi pengapit aku semasa aku kawen hari tu.Ayah Ogy meninggal semasa sehari sebelom aku akad nikah tahun lepas.....meh layan pic kat umah ogy..nie Ogy dan mak dia masak kat kami...


On the way ke umah Ogy...kat Kg Masjid,Redang Panjang,Ijok,Perak..


Wow best dari jauh nampak aiq terjun jalan nak ke Kelantan tu..


Tak do kojo budak2 nie..di snap nyer pic eden..

.
Baik aku lari.....


Aku plak pose...tambah tembam ler pipi aku sekrg ni...


Dah sampai pun umah ogy...best umah dia atas bukit...air free...tak yah bayar..sejuk giler...lata belakang umah jer..


Kucing kesayangan Ogy..


Aku ingat lagi pasu kenit tu Ogy beli kat Cameron sewaktu team building Intel kat sana...


Makanan dah dihidangkan jom makan....ala-ala kampung gitu...



Kobis goreng


Masak lemak jantung pisang


Ikan termenung goreng


Sambal Petai dgn udang..


Ulam pucuk paku dan pucuk janggus..


Sambal belacan


Buah tembikai...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net