zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Apr-2008 10:10 Email | Share | Bookmark
AkU KaT MaJliS KaWeN MeMbeR2 InTeL


Aku nie kalau member2 kawen mesti nampak batang hidung aku punyer kalau aku tak dek apa2 masalah ler....Ha pic nie dari tahun 1997.hingga sekrg..korang tgk sendiri ler fesyen2 pengantin time tu...mcm2 ader dan fesyen aku gak ha...jenis tak tahu nak pakai tudung g..selalu pkai nampak rambut ja...jom lah layan...


Perkahwinan Akak Ajarunah kat Baling..maybe dah anak 3sekrg..dah berhenti Intel dan dah lose contact pun..


Perkahwinan Akak Yati kat Junjung..dah 2org anak..stil keje Intel g.


Perkahwinan Abg Nizam dan Akak Ina( http://huzaina1974.fotopages.com )
Abg nizam nie dulu keje sekali dgn Zai...sebelom kawen selalu gak kami ramai2 outing kat luar tu sbb zai leh kenal dgn isteri dia(Kak Ina)Dah 2anak mereka..abg nizam stail keje Intel g..



Perkahwinan Sarah kat Selama,Perak..dah ader2 org anak baru jer berhenti Intel..


Perkahwinan Kak Ani kat Setiawan..dah 3org anak..dah lama berhenti Intel tinggal hubby dia jer ader g..kat INtel..


Perkahwinan Kak Ti kat Kg Pdg Cina,Kulim ..dah 2org anak..dah lama berhenti Intel..


Perkahwinan Kak Ina kat Sg.Seluang,Kulim..lama dah berhenti Intel dan lose contact


Perkahwinan Ita kat Felda Teloi Timur,Kuala Ketil.


Perkahwinan Khairiah kat Baling..


Perkahwinan Sofiah Kat Felda Gunung Bongsu..


Perkahwinan Salmi kat Baling


Perkahwinan Khodijah kat Felda Gunung Bongsu


Perkahwinan Kakak Siti Hajar kat Bandar Perda,BM


Perkahwinan Farouk..hari dlm sejarah sbb hari tu terjadinyer Tsunami..Zai plak kat tepi laut jer kat dewan askar kat Penang nasib aku tak ditelan tsunami sama...


Perkahwinan Syakila kat Jeniang..member rapat aku nie...


Perkahwinan Akak Zura kat Serdang,Kedah


Perkahwinan Uji kat Kg Keladi,Kulim dah ader anak seorg dan berhenti Intel..kat Ipoh sekrg..


Perkahwinan Nurul kat Kg Bikan,Kulim


Perkahwinan Aftab & Siti Aminah..seorg anak sekrg..nie kat Umah Aftab kat Penang.


Nie kat umah Siti kat Labu Besar


Perkahwinan Syarifah kat Sg Bayor,Perak dah berhenti Intel..


Perkahwinan Noraini kat Dewan Kulim

Ini ler antara perkahwinan member Intel yg aku hadiri ader g tp ader yg pengantin dah ke umah lelaki dan ader gak aku tak bawa carema jadi sorry ler bebanyak member2ku...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net