zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Apr-2008 04:08 Email | Share | Bookmark
FaMiLy DaY @ LaTa SeDiM


Kali nie aku ikut hubby aku join family day IT Celestica..hubby aku punyer company kat Lata Sedim..walaupun jalan tak siap g tp ok gak sbb dah tak hujan...jadi jalan elok jer....kali nie aku tak mandi segan ler ramai sgt member dia ha...aku dah malas nak join sbb aku baru jer balik keje mlm tp kecian plak kat hubby asyik mengajak ajer...maklum ler dia tu pantang jumpa air...dgn mata yg mengantuk aku pun ikut gak...nie antara pic aku sempat snap..layannnnnn................


Baru sampai.....


Tengok muka org mengantuk...


Cantek tempat dia....


Ader byk tempat berteduh...


Buat BBQ g ha...


Eemmmm sedap tuuuuuu.......


Tgk apa tu ha???


Ramai tul yg datang...














Nie nama dia tak der keje...




Kalau aku terjun terus tak timbul...


Penonton setia aksi terjun titi...


Dah kemas2 barang nak balik...


Member hubby dgn anak dan wifenyerr..


Sesekali aku tgk abg tu cam pelakon dlm man laksa...yg dia nyanyi kat pentas 3org anak dia tak mau lepas baju dia tu... lawak tu..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net