zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Apr-2008 15:33 Email | Share | Bookmark
TOUCH OF NATURE(kita tgk siapa yg kena....)


Kemarin Zai geram tul fp buat hal plak...tak leh ler zai nak update fp zai tu..emmmm tapi nasib baik buka2 jer fp zai ader plak org htr bunga kantan nie...siapa yg htr haaaaa..nak tahu Kak hanieliza ,Kak Jie-Jie dan Maya yg htr kat zai.sukacita juga Zai juga ingin kongsikan buat semua yang mengunjungi FP Zai. Thanks Zai ucapkan kerana sudi singgah kat fp Zai disini..semoga member fp tidak jemu singgah kat cini lagi......


Ini ler bunga kantan yg zai dapat dr Kak Hanieliza,Kak JIe-Jie dan maya tu..


Nie plak balasan buat mereka....Ikhlas dari Zai...

Quote:
This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

***************************************************************************************
Ini dari Kak Hanieliza....

The lucky 10 person I am going to tag is
1. MamaFaMi

2. Mamasya

3. mamazieza

4. zaikulim (Zai ler tu...)

5. Daalia

6 Bonda Rafiqin

7. Intan

8. Teratak Maklang

9. syazwaniadnan

10. SweetLily


(Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari kakliza untuk blog/fotopages anda..)

****************************************************************************************
Ini dari Kak Jie-Jie...


Sekarang giliran akak pulak nak bagi bunga kantan ni, walaupun hang pa ada tanam ke ade pokok ke akak tak kira. Yang penting ikatan persaudaraan kita kekal dan jalinan kasih sayang antara kita tetap utuh umpama batang bunga kantan tu. Akak ingin bagi bunga kantan kepada............

1. mamasya
2. madiha
3. gee
4. Ida natrah
5. hajar
6. zai kulim ( Zai lagi......)
7. edoras
8. pemancing ikan
9. masriyah
10. ida isk

***************************************************************************************
Last dr maya...

So, 15 people I'm going to tag is
1. Kak Kamalina-Mama of 3 hero
2.Kak Baayah-Mama Kimi
3.Zana-Mama Batrice
4.Zura-Mama Irdina n Arissa
5.Watie-Mama Mya
6.Kak Iza-Mama Haikal
7.Mira Johar
8.Kak Fiza-Mama Najwa n nadia
9.Yong-Ibu Chempaka
10.Lieya-.Mama damia n mija
11.Ida
12.Zurita-Ummi dania
13.Bayu-Mama Haikal
14.Tbig mama bukhari
15 Kak Zai ( Dan Zai kena lagii.....hee.hee..hee)

So, masaklah ape aje menggunakan bunga kantan ini untuk dihidangkan kepada keluarga tercinta.
Kerana dengan masakanlah, keluarga semakin erat dan sihat belaka


Ok utk teruskan perjuangan bunga kantan nie Zai nak kasi kat 15org member fp....buat yg zai tak letak kat cini jgn kecil hati tau...kalau boleh semua member fp zai ..zai nak letak cini tapi apa kan daya....Ini yg terpilih kay...

1=Qamar ( http://qamar81.fotopages.com/ )
2=Azue ( http://azueriena.fotopages.com/ )
3=Akak Ezza ( http://ezza-79.fotopages.com/ )
4=Izan ( http://mrshenri.fotopages.com/
5=Dilla ( http://dilabangi.fotopages.com/ )
6=Lyndz ( http://shazlyndz.fotopages.com )
7=Mira ( http://mirajohar.fotopages.com )
8=Ju Rahim ( http://jurahim.fotopages.com )
9=Alex ( http://azlanumpai.fotopages.com/ )
10=Wak Kumis ( http://-teksi-singapore.fotopages.com/ )
11=Sofu ( http://sofuriah.fotopages.com/ )
12=Wawa ( http://ssalwa.fotopages.com/ )
13=Rina ( http://fazzarinna.fotopages.com/ )
14=Kak Baayah ( http://kimiein.fotopages.com/ )
15=Azura Asri ( http://azzuhry-efry.fotopages.com/ )

Ok nie utk semua semoga hubungan kita dialam siber ini berkekalan kay....buat ler apapun dgn bunga kantan atau magazine tu....khas buat sahabat ku...Zai sayang semua...Hias kan blog @ fp korang dgn kantan nie kay....




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net