zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Apr-2008 08:53 Email | Share | Bookmark
Anak SaudaRa Zai Ke-7

Mohammad Omaq
Nur Dini
Dodoi oi dodoi..
Aksi dlm keta..
Dini & Omaq
Tido lah sayang....
Kecil jer...
Kakak & adek..
 
 
Baby oo Baby..
 
 
 
Pelbagai aksi ha..


Sebenarnyer Sewaktu Zai nak Ke Pantai Merdeka tu Zai sempat singgah umah Kakak Zai kat Tikam Batu.dia baru bersalin 19 April lepas sama dgn tarikh lahir dia....eeemmmm tgk anak saudara Zai yg ke-7..lelaki.....yg best nyer dia nie bersalin karang bunga org tua2 panggil ler..sebab yg anak yg sulung lelaki Mohammad Daniel,no2=Pompuan Nurul Anis,no3 lelaki Mohammad Omaq,no4 pompuan Nur Dini dan yg ke-5 yg nie ler baru bersalin ini lelaki...5org semua anak dia...best tul kalau zai nanti pun cam gini..main selang2 lelaki..pompuan...lelaki..pompuan....kuasa Tuhan kan....

2org lagi anak saudara zai ialah anak kakak yg no3 dlm family kami..anak dia pun sepasang ha..yg sulung Mohammad Afifi dan Nur Alia Afifah yg Zai bw pi Pantai merdeka tu la...

Kakak zai cuma 2org tu jer mereka kawen serentak pada tahun1999.. Zalina & Sakinah..jom layan pic anak saudara zai ini...




Comel tak anak saudara zai nie???


Nama lom kasi lagi sbb baru jer kluar spital sbb kuning teruk..


Nak letak nama apa erk???


Eeemmmm biar lah ibu dia yg letak sendiri....kang aku memandai..lain plak jadinyer..he..he..he..


Ade cam rupa Ateh nyer tak??


Geram tul tgk dia nie....


Eh...eh..


Milik siapakah kaki yg kecil ini..???


Dan semlm Zai dapat 2 lagi berita gembira..iaitu kakak sulung hubby pun bersalin gak anak yg ke-4..pompuan..karang bunga gak...kakak hubby zai tu dok kat Seremban..

Satu lagi dapat sms dari member Zai yg dia happy sgt sbb bersalin anak pompuan setelah 3 org anak dia sebelom nie semuanyer lelaki...

Tahniah buat Kakak Sakinah kat Tikam Batu,KakaK Nor kat Seremban tu dan Ct kat Kg Keladi Kulim..dgn ucapan...
Korang nie berjanji ka nak bersalin serentak haaaa...????????????????

Nampaknyer aku gak yg ...masih berdua dgn hubby.......



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net