zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-May-2008 10:55 Email | Share | Bookmark
Shopping @ Nilai 3 (Part4)

On the way to Nilai 3
Antara kedai yg ada
apa tu??oo lampu jln maaa...
Byk pilihan kain sut
mcm2 kain ada
pilih jgn tak pilih
pelbagai corak
Frame
posing dgn akak ida
pelbagai jenis frame
frame lagi
carpet
Bereneka pilihan...
Jam dinding
geram aku cam nak ambil jer tp...
dah ada yg lagi berkenan haa..
Luas tul..
letih gak nak abis satu2 kws
Lampu sudut
layannnn..
Perabot umah yg cantek2
Landing jap
tu dia..
kedai dia..punyer luas
brg dr Sarawak
kaya org asing nie..
Tertarik aku dgn baju nie..
Tikar sarawak
Buian
Pasu plak..
Byk tul..
Cam semua nak beli..
Tak sedar dh mlm..jom balik..


Dah mai dah entry yg byk dijangka oleh member2 fp yg Zai akan shooping kat Nilai 3...kahh..kahh sebenarnyer Zai pun tak sangka nak pergi Nilai 3 nie...sbb kan tak plan apa2 pun nak datang Seremban nie..last minute punyer planing jer....so..lepas sarapan kat umah mertua Kak Nor..tiba mak hubby plak tanya "Tak nak shopping Nilai3 ke Zai???"so apa lagi terus tanya hubby Zai dan dia pun setuju gak...jadi lepas mkn kami terus bertolak...dlm otak Zai tu...sepanjang perjalanan ke NIlai 3 ada kot dlm setengah jam dr umah Ampangan tu.."eemmmm apa aku nak borong nie ha???"Redah jer ler...tgk mana yg berkenan sambar jer....tp aku dah boleh agak ler apa yg nak dibeli sbb dah masuk kali ke-3 gak aku ke Nilai3 nie...mertua aku tak nak join sbb dah byk kali sgt mereka pergi jd yg kami satu biji kereta jer yg pergi aku,hubby dan akak ipar aku yg no 2 iaitu Akak Ida..Akak Ida nie pun Guru gak kat Sek Teluk Bahang..Baik sgt org nyer...jom layan pic kami poning kepala tgk byk sgt pilihan.....









































View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net