zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-May-2008 14:18 Email | Share | Bookmark
Lata Ulu Bendul@ Seremban (Part7)

20km lagi maa...
 
 
 
 
 
Byk tul keta ke Kuala Pilah
Haaa....
Dah sampai pun
 
 
Tmn Herba
Tmn ular Sawa
Dia nie yg bising nie...
Ulor....
2ekor nie..
Eemm meremang bulu tenkuk
Kandang dia..
 
Mangsa...cian ayam nie..
Sarung kulit yg dikluarkan..
 
 
skodeng ular ka???
 
Landing..
Ifran yg pantas berjalan
Cepat tul ko nie..
Tinggi nyer...
 
 
 
 
 
 
Chalet pun ader..
 
Sejarah ulu bendul
 
 
 
 
 
 
Pokok kembang semangkuk
 
Pokok Mempening
Pokok Melunak
 
Pokok Medang
Pokok kedondong
Sejarah Gunung Angsi
 
 
 
 
 
 
 
Bye...

Mesti korang tak sangka ader lagi part aku kat Seremban kat mmg sakan aku berjalan maklum ler cuti 10 hari ha....kalau boleh tak nak balik Kedah..ekk..ekk...
Ok hari nie plak sbb kami berdua suka dgn tempat berkelah nie..jadi bila nampak jer signboard lata nie..mmg pantang tul lerr rugi kalau tak pergi..walaupun tak mandi kami ttp nak pergi rasai keindahan lata kat Seremban nie..tp Ulu Bendul nie kat Kuala Pilah dah kan....adoi on the way nak ke sana sebiji jalan cam Balik Pulau,Penang cam ulaq daa,,,,tp rasanyer Balik Pulau ganas lagi ler jalan dia....disamping tu Ader plak Tmn Ular Sawa kat citu...redah jer..dgn hubby ,Kak Ida dan Irfan....Irfan corang jer yg mandi..best plak tgk dia cam nak terjun sama tp apakan daya....





















































View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net