zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 16:39 Email | Share | Bookmark
Bye Seremban&Lepak Kejap Kat UPM (Part 8)

 
 
UPM
Keta sapa nie??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jgn pandang belakang...
 
 
 
Cari apa tu???
 
 
 
 
Bye UPM....
 


Kini tiba lah masanyer utk berpisah dgn SEremban ha...mesti korang semua dah jemu dgn pic aku kat Seremban oleh tu bye2 Seremban lain kali aku dtg lagi na....
Sebelom balik Kedah sempat lagi hubby aku bawa posing2 kat tempat dia belajar dulo2 iaitu UPM....luas dan cantek sgt tempat dia... ...jom layan pic UPM tu...


Zakat jgn dilupakan tau....


Selamat datang apa dan nak balik pun....




Nanti ke Johor plak erk...


Bye2




Selamat Datang ke Club Golf UPM


Jom main golf...












Posing.....






Hubby plak


Buah asam jawa...














Corang jer....






Berpeluh-peluh ha...


Berdua dgnmu...




Pic nie snap sendiri tau.....Cantek tak??


Ala2 manja gitu...


Siap nak baring g ha...


Thanks buat JU dr Qatar...


Nie utk Ju...nak tgk pic Qatar jom pi fp Ju http://jurahim.fotopages.com/


Kita berkenalan plak dgn Kirana Ummi Ikmal kat http://kir-ummikmal-eja.fotopages.com/

###################################################################

DIRIKU TELAH DI TAG OLEH AZUE...= http://azueriena.fotopages.com/




UNTUK MENERUSKAN PERJALANAN TAG NIE..AZUE NAK LER JUGAK
BERKENAL - KENAL NGAN LEBIH MESRA KENGKAWAN FP KAT BAWAH NIE...
SUDI-SUDILAH LAH MENERIMA TAGGING KU INI..

1) ZAI===>>>http://zbintim.fotopages.com/(AKU LER TU.....)
2)KAK BAAYAH===>http://kimiein.fotopages.com/
3)EZZA====>>>http://ezza-79.fotopages.com/
4)CIKNA===>>>http://k-hanafi.fotopages.com/
5)FAZZARINA====>>>http://fazzarinna.fotopages.com/
6)DILLA BANGI===>>>http://dilabangi.fotopages.com/
7)BUNDA NADIMM====>>http://mellabiru.fotopages.com/

###################################################################
Ini Tag dari Aida Langkawi plak....= http://alisdaniaazhar.fotopages.com/





###################################################################
Dan ini plak dr Oli= http://ashadieeyah.fotopages.com/



>>>> Saya anak perempuan Saw Chee Been dan Ooi Guat Keow...Dilahirkan pada 28/4/1978...anak sulung dari 4 orang adik beradik...saya kawin tanpa pengetahuan family ...saya tak berani memberitahu mak saya sebab adik-beradik saya tak sokong saya bagi tau mak saya keadaan saya sekarang ini...Saya kawin dengan lelaki Melayu yang beragama Islam...Saya tak bubuh nama islam...Tapi ada binti abdulah laaa... ...Saya mempunyai seorang anak perempuan...Saya tak pandai dalam bab-bab islam...Sembahyang tunggang terbalik... ...Pemakaian tak ikut piawaian... ...Saya sedang berusaha menjadi seorang penganut islam, isteri dan ibu yang baik...


>>>> saya seorang yang periang, tapi kadang-kadang beremosi...Disebabkan saya beremosi, maka saya sering merajuk...terutamanya merajuk dengan my hubby...Jangan ingat saya seorang yang periang dan tak ada masalah...Saya juga bermasalah...Selain masalah saya sendiri, saya juga sering menanggung masalah orang lain, saya suka sangat memikirkan masalah orang lain...ingin mencari jalan penyelesaian untuk mereka...Saya bukannya penyibuk, tapi entah kenapa secara outomatik saya akan menjadi risau bila orang lain dilanda masalah...orang di sekeliling saya selalu kata saya suka meleter dan membebel...ini adalah TANDA saya sayang mereka...kalau saya tak sayang saya langsung tak nak ambil tau dan peduli...

>>>> Saya suka berkawan dengan mereka yang baik-baik...Saya bukan anggap kawan sebagai kawan tapi sebahagian daripada my family...dalam apa hal pun saya akan terfikirkan mereka...That y, bila saya dikhianati, saya akan sangat marah mereka...saya tak akan tegur mereka lagi...saya akan tunjukkan kemarahan saya di muka saya...saya nak biar mereka tahu yang saya marah pada mereka...Saya tidak tahu berpura-pura baik depannya dan marah di belakangnya...Saya seorang yang pendendam ...pada masa yang sama juga seorang pelupa...saya marah seseorang tapi tak ingat apa sebabnya saya marah padanya...Jadi lama-kelamaan, saya akan lupa orang ni...

>>>> saya suka makan...makanan Cina, western, Jepun, Jawa, India, Melayu...Semuanya saya suka...asalkan dapat makan...Saya tak cerewet sangat dalam bab-bab makan ni...My hubby kata makan adalah satu rezeki...that y bila saya ada permintaan nak makan saja dia pasti akan memenuhi permintaan saya...patutlah saya menjadi semakin gemuk...

>>>> Saya sangat bersyukur kerana Tuhan memberikan saya seorang teman hidup yang sayang saya dan keluarganya...tapi, saya tak tahu nak menunjukkan kasih sayang saya padanya...saya sering membuatnya marah...Saya juga sering bersyukur kerana dianugerahkan seorang anak perempuan yang begitu comel, sihat, bijak...(izinkan saya berkata demikian kerana di pandangan setiap ibu bapa, anak-anak mereka yang paling paling tercomel, terlawa, terbijak... )...sekiranya ada rezeki, saya ingin mempunyai seorang lagi anak dalam masa 1-2 tahun yang akan datang...

>>>> Saya tak pandai membuat kerja rumah...Yang basic punya bolehlah...Saya tak pandai mengemas rumah...Saya juga tak pandai masak...Tapi saya mempunyai cita-cita dan berazam nak jadi suri rumah tangga... ...banyak perkara yang ingin saya buat tapi saya tak tahu...seperti menjahit dan mengait...That y, bila saya dah jadi fulltime house wife, masa tunggu suami balik dari kerja dan anak-anak balik dari sekolah...saya nak mengisi masa lapang dengan menjahit dan mengait...saya nak jahit langsir, gaun untuk my giril...saya nak mengait alas meja, baju dan sebagainya...

>>>> saya sangat suka wang! saya sangat kedekut tapi boros... Macam mana tu?
saya kedekut dengan wang saya dan boros dengan wang laki saya... ...tapi saya bukannya boros untuk diri saya...saya boros untuk laki saya dan juga anak perempuan saya... Sekali sekala untuk diri saya laaa....


Sebenarnya banyak lagi saya nak tulis...tapi dah tag tu kata 7 saja...jadi saya kena buat 7 saja laaa.... Tak puas lagi?...Baiklah, nanti saya buat 101 about myself...


Ok...sekarang saya nak tag 7 orang dari fp saya pula...
1. Nina
2. Nani
3. Farah
4. kak zaiton
5. anis
6. mimi
7. zai(AKU LAGI MAAAAAAA........)

########################################################################
kENA LAGI TAG DGN MIMIE= http://mie2khalish.fotopages.com





next...'6' (out of 7) lucky person i would like to tag are...
>>alimputra @http://alimputra.fotopages.com
>>raszlind @http://raszlind.fotopages.com
>>azurahakim @http://azurahakim.fotopages.com
>>bu-i--man @http://bu-i-man.fotopages.com
>>juerahim @http://jurahim.fotopages.com
>>zaikulim @http://zbintim.fotopges.com~NAMO DEN TU HA....ADOIIIIIIIIIIIII.....

#########################################################################
DAN MAK TEH PUN TAG ZAI GAK..= http://rindukampungku.blogspot.com/

All These While I've been reading people getting tagged...kinda fun..tapi bila kena atas kepala sendiri..waduh..pening hamba..kenapa la sis mamafami you bagi I kerja ni..ni nak kena perah otak yg dah beku ni..Mak Teh cuba la ya!!

I was tagged by Sis mamaFaMi..so you wanna know more about me ya..you might not like what you find...jangan terkejut...so here goes sifu..

7 FACTS ABOUT ME :

1~ I am not beautiful, far from pretty too- short, dark and plump...nothing about me is worth mentioning.

2~ I am gullible, timid, shy, not very sociable { b'coz I like to stay home so much }...that's how people look at me!!!Basically ,I'm a homely girl.

3~ I just love not to have to do anything...anything at all...BUT READ...yes...give me a book and I'm forever indebted to you.books are my loyal companion.

4~ I like to dream of going somewhere, someplace beautiful to pamper myself...with lot and lots of bling-bling...designer clothes..perfumes..etc..etc..

5~ I too. like other women just love cooking, gardening, crafting ,and now experimenting with baking{ something that I've never done seriously before }I kinda like my newly acquired interest...heh..heh..in the process, I burnt a lot of pots n pans.[ chuckle ]

6~ I am so undecisive-never made any important decision in my life-other than " nak kahwin " heh3, all these while people decide for me..I just don't know how to say " NO "--I 'M A LIBRAN--that"s why.

7~ But amidst all of the above, I just love the air that I breathe..and..everything/everyone around me--regardless of what people think of me.

FINITO !!!!OK KE SIS ?OH I FORGOT..I'VE TO TAG 7 OTHERS..SApe Aaa...let me think...hmmmmm.yessss...

1..yongmunirah

2..kelat

3..puterikurekure

4..shasha

5..zainab(ewwwwwwweeekkkkkkkkkk den lagi haaa..........)

6..eda

7..arinaathirah

SILA LA JAWAB.JAWAB..JANGAN TAK JAWAB ,NANTI SIFU MARE.....

#########################################################################
HA..TIBA-TIBA PLAK AKU TELAH DI TAGGING..OLEH AZUE ,AIDA LANGKAWI ,OLI ,MIMIE DAN MAK TEH
YANG MEMINTA AKU MENCERITAKAN SESUATU YG BAIK @ BURUK ...TENTANG DIRI KU INI....
TAPI NAK 7 PERKARA JERK...NASIB TAK 70 KA...KALAU TAK MANA NAK CARI BAKUL UTK ANGKAT SENDIRI KAHH..KAHHH......

SO SERBA SEDIKIT LAH YG DAPAT AKU "MENDESCRIBEKAN"
DIRI AKU NIEHH IALAH..:-



The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

UNTUK MENERUSKAN PERJALANAN TAG NIE..AKU NAK LER JUGAK
BERKENALAN NGAN LEBIH MESRA(VERSI BOB AF) KENGKAWAN FP KAT BAWAH NIE...
SUDI-SUDILAH LAH MENERIMA TAGGING AKU INI.. JAWAB JGN TAK JAWAB OK....

1)leezbalezza ===>>>http://leezbalezza.fotopages.com/
2)sofuriah===>http://sofuriah.fotopages.com/
3)syuhada-wahi====>>>http://syuhada-wahi.fotopages.com/
4)SRSFEQAH===>>>http://srsfeqah.fotopages.com/
5)MIRA====>>>http://mirajohar.fotopages.com/
6)QAMAR===>>>http://qamar81.fotopages.com/
7)WAK KUMIS====>>http://-teksi-singapore.fotopages.com/




Ha..haa..lawak tul tgl pic wedding kat umah aku nie kat Kulim...paling tak suka tudung tuu...sadis tul...


Tengok mmg aku tak selesa dgn tudung tu...ler...
nak tgk byk g pic cini na... http://zbintim.fotopages.com/?entry=1372689
#########################################################################
Bunga Nie Fazzarinna ( http://fazzarinna.fotopages.com/ ) kasi kat Zai..thanks arr..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net