zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Jun-2008 17:47 Email | Share | Bookmark
Night Market Brichang@CAMERON HIGHLAND (Part2)

Bunga berwarna -warni
Kaktus lagi..
Keledek Rebus
nyam..nyamm
banyak tul haa...
 
Langit @ Brichang....
Mmg ramai
Mmg meriah...
 
 
Asam strawberry
Bila sendikit cenderahati bila dah byk cedera hatiku..
Aiskrim strawberry
 
 
 
 




Suka tgk kaktus sbb pelbagai bentuk yg unik2 haa......


Yang nie Zai beli 5kotak jer.....tuk mak dan mertua....mmg best ader perasa lemon tea strawberry. dll....


Keledek madu mmg sedap selalu Zai rebus jer pastu mkn terus..mmg sedap...teringat time pi dgn boss yg lama dia tu cina mmg dia borong keledek tu saja..kami punyer gelak ada ka mai Cameron semata nak beli keledek tu jer...dia suruh kami beli...last2 sekali dgn aku mmg dtg Cameron cari keledek tu sbb rasanyer yg manis sgt....


Bunga...pergi time dulu2 mmg aku beli tp kali nie byk beli benda makan plak....


Cendawan goreng mmg best..sambil jenjalan sambil mulut sibuk menguyah cendawan goreng nie..ala2 aym goreng gitu..sedap...tp ikut gerai jugak ader yg tak sedap kami terbeli...mmg kami suka kalau try byk2 gerai...takut terkena yg tak sedap....


Buah cinta nie pernah mkn dulu tp tak sedap sgt la..bagi Zai la...mesti korang sedap kot...lidah masing2 kan...


Tomato kenit sedap kalau buat salad....


Apakah ini cam unik jer bentuknyer korang tahu story kat Zai sat.....


Madu lebah mmg manis tp yg tak manis bermadu.....mau cam kena sengat dek lebah....
kahh..kahh..kahh no komen....


Mmg cantek.....


Yang nie wajib beli utk kengkawan kat Intel.....


Bantal nie dah selamat Zai peluk mlm2...


Tukang bawa barang....tu lom byk lagi dah byk sekali dgn tukang snap gambar kena bawa barang gak......

Kalau Zai datang Cameron nie...Zai suka borong strawberry,keledek,jagung.Dan teh Cameron.....
Dan Zai nak tahu apa yg korang suka borong plak????senaraikan ok...........



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net