zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-May-2008 08:36 Email | Share | Bookmark
Team Building Intel@Tanjung Bungah,Penang.

 
 
Lepak nampak
 
Tiup jgn tak tiup belon tu...
buat pa tu???
Kahh..kahh
Cam Kassiim selamat daa..
 
 
Kucing pun ikut gak...
kElapa ka nyiuq
 
Boss aku
 
 
 
 
Boss aku gak..
 
 
 
 
Kahh..kahhh..kahh

Baru2 nie Intel anjurkan teambuilding antara shif 1 dan 2 kat Tanjung Bungah,Penang...Walaupun on the way ke umah mertua Zai jer..Tp Zai ttp ikuti teambuilding tu sbb nak meriahkan majlis...kahh..kahh..bukan senang nak berhimpun ramai2 nie..kalau dulu time sebelom kawen tu mmg aktif...tp semua dah kawen nie...dah kurang aktif dah...sambutan kali nie ok gak ramai gak yg hadirkan diri...2biji bas dan beberapa biji kereta gak yg dtg...mmg meriah ler...jom tgk aksi2 mama2 dan papa2 beraksi kat pantai....


Nie ler tempat kami adakan team buidling entah kali ke brapa daaa...


Nie plak umah Booh Siew Honda..


Antara menu hari tu..sateyy,,,aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa......


Nie baru sampai dan berkumpul..


Dengar taklimat dr boss...Encik Norly Bin Salleh.


Rakan sekerja Mulkan dan Kak Iza dan anaknyer...


Bersama Syamsimar


Kak Ina dan Syakila...


Permainan no1=kluarkan bola dr bulatan dgn menggunakan penyepit makanan2 chopstik


Permainan n02=Lari berdua bersama belon..


Permainan no3=Mata ditutup dan dilarang memijak kertasyg bertaburan..


Permainan no4= Bisik punya bisik hasilnyer mmg kelakar....


Permainan no5= Lambung belon yg berisi air kebelakang...


Permainan no6= Isi air laut dlm beg plastik tanpa sebarang kebocoran...


Permainan yg terakhir mari menyolek boss....Nie boss aku Haji Ali Bin Haji Abdullah


Ini ialah pemenangnyer....Encik Asraf..


Siap korang nanti....


Mcm makcik plak aku tgk boss corang nie...


Bila lagi nak pekerna boss korang time gini ler.....mmg kelakar giler tgk diaorg nie...cam bini laki mati pun ader aku tgk...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net