zainab's FotoPage

By: Zai KuLiM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Sep-2008 10:25 Email | Share | Bookmark
UNDANGAN DARI KAK SHAM(MAMA SOFIE)@PENANG


THANKS BUAT KAK SHAM( http://norsham.fotopages.com ) ATAS UNDANGAN PERKAHWENAN ADEKNYER TEMPOHARI...
PERTAMA KALI JUMPA KAK SHAM NIE HAA...KECIL JER ORGNYER...AKU PLAK YG KEMBANG KAHHH..KAHHH..MCM ANAK 2ORG...
KAK SHAM MAINTAIN JERR...
APAPUN OLEH KERNA PENGANTIN 2.30PTG BARU NAK DATANG..ZAI TAK SEMPAT LER JUMPA NAK SHOOT PIC PENGANTIN HAA..CUMA PELAMIN JER AARR..
TAK LEH NAK TUNGGU HA SBB SIL DAH NAK BERTOLAK BALIK KE SEREMBAN MAKLUM ARR CUTI SEK DAH NAK ABIS..KOM LAYAN PIC AKU DGN KAK SHAM NIE...

















NIE CORET2 DARI KAK SHAM:~
Quote:
ha, lupa plak. buat pertama kalinya bejumpa mata ke mata dengan zai (ayat! haha!) . macam mana ayu dia dalam gambar, macam tu lah ayu bila tengok live. sejibik! tima kasih zai sudi mai. tapi kak sham mintak mahap banyk-banyak sebab tak dapat nak layan zai sangat. kebizian. tuan rumah lah katakan. tak pa, len kali kita jumpa lagi paih tu sembang + mengilai sampai tak hengat ok . dan tima kasih jugak sebab bagi souvenir kat akak. mati-mati kak sham ingat baju tu akak punya sebab macam size akak ja. seb bek incik suami bagitau yang tu baju baby. klo tak harus akak dah rembat pakai. haha! segan pulak sebab kak sham tak bagi apa-apa kat zai. len kali kak sham bagi jeruk na



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net